| Muzyka do machania głową xD | |
|
+7Trzeszcz Djura Lejsu madzia21081991 Piotrek Artur Igor 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Igor
Liczba postów : 1062 Age : 33 Location : Warszawa Registration date : 11/02/2008
| Temat: Muzyka do machania głową xD Pon Sie 11, 2008 9:29 pm | |
| No dobra. Ułożyłem sobie dziś moją własną listę piosenek przy których nie sposób mi się powstrzymać od starego dobrego HEADBANGINU!!! nie można się wtedy oprzeć bo nie pogować z innymi pasażerami autobusu/metra 1. So What! 2. Frantic (jak wychodzilem dzis z autobusu to nawet nie zadawalem sobie z prawy ze dre sie razem z Jaymzem "You live it or lie it!" - na szczescie to byla zajezdnia przy lesie wiec niewiele ludzi mialo mnie okazje podziwiać) 3. Pantera - Walk 4. Battery 5. Evile - Bathe In Blood (dzięki Piotrek za pokazanie mi tej świetnej kapeli ) 6. Timmy and the Lords of The Underworld - Timmy and the Lords of The Underworld --> https://www.youtube.com/watch?v=-Mlh-hYkYqg&feature=related to co na ekranie nie jest ważne, lepsze jest co co leci z głośników 7. Slipknot - Psychosocial 8. Slayer - Flesh Storm 9. Rammstein - Du Hast 10. Sad But True Było by fajnie jeżeli i Wy byście stworzyli taką Swoją dziesiątkę | |
|
| |
Artur Admin
Liczba postów : 169 Age : 46 Location : USA Registration date : 09/12/2007
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Wto Sie 12, 2008 3:37 am | |
| No Igor pojechałeś na maxa. Mam kilka kawałków przy których dre gumiora jadąc autem. Część z nich to kawałki graniczące z zerwaniem strun gitarowych a inne to piękne ballady:
1. Through The Never - Metallica 2. One - Metallica 3. Master Of Puppets - Metallica 4. Fade To Black - Metallica 5. Creeping Death - Metallica 6. King Nothing - Metallica 7. Battery - Metallica 8. Frantic - Metallica 9. Would? - Alice In Chains 10. Sober - Tool
Igor Przyjacielu dodaj proszę z minimum 10 pozycji bo chce dopisać parę kawałków.
A co Wy na to żebyśmy przygotowali na forum swoją setkę utworów wszechczasów? 100 kawałków które wstrząsneły światem? | |
|
| |
Piotrek Moderator Forum
Liczba postów : 1060 Age : 37 Location : Sochaczew Registration date : 10/12/2007
| |
| |
madzia21081991
Liczba postów : 148 Age : 33 Location : okolice Rzeszowa Registration date : 17/04/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Wto Sie 12, 2008 10:29 am | |
| 1. Metallica - So What 2. Trivium - Kirsute Gomen 3. Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire 4. Pain - Bitch 5. Slipknot - people = shit 6. Metallica - Master Of Puppets 7. Papa Roach - Last resort 8. Nightwish - Wish I Had An Angel 9. Metallica - Blackened 10. Disturbed - Stupify To tak tylko niektóre | |
|
| |
Igor
Liczba postów : 1062 Age : 33 Location : Warszawa Registration date : 11/02/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Wto Sie 12, 2008 10:45 am | |
| Artur - nie ma sprawy mogę dodać parę! 11. Iron Maiden - Running Free (Live) - tu bardzo często zaczynam się drzeć razem z Dickensonem w refrenie, ale tylko w wersji live z Best of the Beast bo wersja z albumu "Iron Maiden" jest zagrana wolniej i wokalista nie wzbudza ekstazy 12. Blackened - mniej ruszająca niż So What! ale kiedy Lars wchodzi na tą podwójną stopę... 13. Slipknot - Before I Forget - szczególnie jak to gram 14. Rage Against the Machine - Bulls on Parade - jeden z tych utworów (jak Sad But True i Walk) w których bezwarunkowo wpadasz (wpadam) w groove ;D 15. Sepultura - Inner Self 16. Slayer - Raining Blood - przy tym riffie (szczególnie przy początkowy tutudum) 17. Offspring - Come Out And Play 18. System of a Down - Chop Suey! 19. God That Failed 20. Die Die My Darling a co do pomysłu na 100 utworów które zmieniły moje życie... cóż... spore wyzwanie Ale JA spróbuję podołać | |
|
| |
Lejsu
Liczba postów : 136 Age : 33 Location : Kamienna Góra Registration date : 10/12/2007
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Wto Sie 12, 2008 3:26 pm | |
| 10 headbangów z piosenek Metalliki:
1. Metal Militia 2. Fight Fire With Fire 3. Battery 4. Dyers Eve 5. Damage Inc. 6. Motorbreath 7. Whiplash 8. Disposabel Heroes 9. Hit The Lights 10. Jump In The Fire
10 headbangów z innych piosenek:
1. Slipknot - Get This 2. Vader - Wings 3. Slipknot - People = Shit 4. Sepultura - Roots 5. Behemoth - Conquer All 6. Sepultura - Cut-Throat 7. Soulfly - Jumpdafuckup 8. Slipknot - Duality 9. Slipknot - Wait And Bleed 10. Anti-Nowhere League - So What
Ostatnio zmieniony przez Lejsu dnia Sro Sie 13, 2008 12:46 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
madzia21081991
Liczba postów : 148 Age : 33 Location : okolice Rzeszowa Registration date : 17/04/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Wto Sie 12, 2008 9:05 pm | |
| Lejsu nie sheet tylko Shit | |
|
| |
Igor
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Wto Sie 12, 2008 10:34 pm | |
| Mogło być też People = Sheep | |
|
| |
Djura
Liczba postów : 181 Age : 31 Location : Oświęcim Registration date : 05/10/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Czw Paź 16, 2008 9:30 pm | |
| Parę dni temu zostałam uświadomiona przez mamę,że w drodze do domu słychać mnie było z dziesięciu metrów jak wyję Sad but True, a tak poza tym to nie mogę słuchać Metalliki, Rammsteina i Slipknota w czasie lekcji bo zaczynam mimowolnie machać głową | |
|
| |
madzia21081991
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Nie Paź 19, 2008 4:29 pm | |
| o to masz tę samą chorobę co ja;p oczywiscie pozytywnie xD | |
|
| |
Djura
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Nie Paź 19, 2008 4:33 pm | |
| Najfajniej było kiedy zapomniałam że jestem na lekcji i zaczęłam się kiwac i machać głową na maksa,a nauczycielka myślała,że jestem naćpana i zaprowadzili mnie do pielęgniarki | |
|
| |
Piotrek Moderator Forum
Liczba postów : 1060 Age : 37 Location : Sochaczew Registration date : 10/12/2007
| |
| |
Trzeszcz
Liczba postów : 93 Age : 35 Location : Inowrocław (kuj-pom) Registration date : 16/08/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pon Paź 20, 2008 12:44 pm | |
| a ja tez częściej udaje gre na perce... no dobra... czasami macham a kawałki to: Metallica - Cyanide (to pierwsze mi przyszło na myśl... nie wiem czemu ) Metallica - Fuel Metallica - Master of Puppets Metallica - The Four Horsemen Metallica - Whiplash Metallica - Sweet Amber Metallica - Trapped Under Ice Metallica - ...and Justice for All Metallica - Battery Metallica - The Judas Kiss Metallica - The Struggle Within Metallica - Frantic Megadeth - My Last Words Tenacious D - Master Exploder Dragonforce - Disciples of Babylon Trivium - Entrance of the Conflagration Trivium - To the Rats Trivium - A Gunshot To The Head Of Trepidation O.N.A - Znalazłam Bullet for My Valentine - Her Voice Resides Big Cyc - Tu nie będzie rewolucji The Naturat - Nowy model armii Voldenberg - Nowy porządek Iron Maiden - Number of the Beast Koniec Świata - Granat w plecaku Farben Lehre - Spodnie z GS'u To Nic - Wciąż taki sam ten ostatni to młody zespół z Inowrocławia grający prostego, polskiego rocka ( www.myspace.com/toonicc ) | |
|
| |
Michał
Liczba postów : 541 Age : 28 Location : Jelenia Góra (okolice) Registration date : 24/02/2009
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 1:03 pm | |
| Do trzepania łbem to mam taką liste: 1.Master of Puppets. 2.Creeping Death. 3.All Nightmare Long. 4.Enter Sandman. 5.Sad But True. 6.Motobreath. 7.Seek And Destroy. 8.Four Horsemen. 9.Ride the Lighting. 10.Eye Of The Beholder. | |
|
| |
Djura
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 2:59 pm | |
| Dobra,to ja się do czegoś przyznam ale prosze mnie nie wyśmiewać xD We wtorek jechałam sobie pociągiem do Krakowa, oczywiście miałam słuchawki w uszach bo bez tego umarłabym z nudów w tym pociągu.Po jakimś czasie podróży udałam się do toalety, kiedy tam weszłam i zamknęłam za sobą drzwi pociągiem trochę zatrzęsło. Prawie się wywaliłam i kiedy łapałam równowagę pomyślałam sobie "prawie jak pogo", w słuchawkach brzmiało Cyanide i kolejna myśl "w sumie co mi szkodzi, nikt nie widzi" i zaczęłam pogować w toalecie Polskich Kolei Państwowych, po chwili do drzwi ktoś zapukał. Poprawiła włosy i wyszłam,a tam konduktor pytający czy trzeba mi w czymś pomóc bo usłyszal dziwne huki w toalecie xD | |
|
| |
GrayFox
Liczba postów : 28 Age : 32 Location : Poznań Registration date : 16/08/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 9:39 pm | |
| Nie zła z ciebie krejzolka Pozytywnie | |
|
| |
Djura
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 9:41 pm | |
| Zdarza się, jak mi się nudzi xD | |
|
| |
GrayFox
Liczba postów : 28 Age : 32 Location : Poznań Registration date : 16/08/2008
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 9:48 pm | |
| Czytając ten temat to często ci się tak zdarza ;D takich fanów metalu ludzkość potrzebuje | |
|
| |
Djura
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 9:55 pm | |
| Owszem i bynajmniej się tego nie wstydzę xD Niektórych nawet zarażam \ m / | |
|
| |
josie
Liczba postów : 121 Age : 33 Registration date : 27/01/2009
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Pią Lut 27, 2009 11:38 pm | |
| - Igor napisał:
10. Sad But True moja ulubiona piosenka Metalliki,ale totalnie sobie nie wyobrażam,że macham do niej głową jak te pieski z samochodów hehe w sumie,to ja nie potrafię ułożyć jakiejś dziesiątki, bo do wszystkiego zdarza mi się machać głową albo siedzieć jak kołek przy największej siece;),ale czytając Wasze wypowiedzi-z większością bym się zgodziła | |
|
| |
Lilith Rose Moderator Forum
Liczba postów : 1525 Age : 35 Location : Łódź Registration date : 12/12/2007
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD Sob Mar 07, 2009 11:58 pm | |
| ooo, ciekawy temat, jutro stworze na pewno taką listę, na której znajdzie się oczywiście Metallica, Black Sabbath, ACDC, Anthrax, Motorhead i wiele | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Muzyka do machania głową xD | |
| |
|
| |
| Muzyka do machania głową xD | |
|