Kuba
Liczba postów : 283 Age : 31 Location : Kłodzko Registration date : 25/03/2008
| Temat: Czyżby nowy utwór??? Nie Lip 27, 2008 7:56 pm | |
| http://pl.youtube.com/watch?v=Rd7uHAlncUM&feature=relatedCzy ktos z szlachetnych uzytkowników forum wie co to za utwór? Wyzszy istota z kosmosu znana jako Igor, niesety mi nie pomogla.... Moze to utwór z DM??? Jesli tak, to poprstu wymiotka!!! Ta piosenka wywalila mnie z butów, jest naprawde magiczna, magicznie zagrana i magicznie zaspiewana... Nie zdziwlbym sie sie gdyby to byl "The Unforgiven III" | |
|
Olaf
Liczba postów : 745 Age : 36 Location : Żnin Registration date : 28/12/2007
| Temat: Re: Czyżby nowy utwór??? Nie Lip 27, 2008 8:21 pm | |
| Kuba,żeś mi apetytu narobił Toż to ja osoba nie nawidząca loadów poznałem,że to jest utwór z którejś z tej płyt ^^ I akurat ten jeszcze jest w miarę na Loadzie To jest song "The House Jack Built" | |
|
Kuba
Liczba postów : 283 Age : 31 Location : Kłodzko Registration date : 25/03/2008
| Temat: Re: Czyżby nowy utwór??? Pon Lip 28, 2008 8:30 am | |
| Cos mi podpowiadało, ze ten głos Jamesa pochodzi z czasówa Loada... ale ja jednak żywiłem nadziję, ze to cos z DM. To teraz chyba powinienm sie zabic..... Chcociaż.. w poradniku metalowca <patrz nonsensopedia> jest mowa tylko o tym : " Jesli nie wiesz co to jest Master of puppets, nie jestes godzien by zyć" Tutaj akurat nikt nie ma do mni zastrzezen.. No wiec, chyba mam prawo zyc... Jak myslice? | |
|
Piotrek Moderator Forum
Liczba postów : 1060 Age : 37 Location : Sochaczew Registration date : 10/12/2007
| Temat: Re: Czyżby nowy utwór??? Pon Lip 28, 2008 9:15 am | |
| Tak jak mówi Olaf jest to piosenka z "Load" "The House Jack Built" i to jest super piosenka Ale mam nadzieje że piosenki na nowej płycie będą podchodzić bardziej pod MOP czy AJFA niż Load | |
|
Olaf
Liczba postów : 745 Age : 36 Location : Żnin Registration date : 28/12/2007
| Temat: Re: Czyżby nowy utwór??? Pon Lip 28, 2008 10:47 am | |
| Ja też mam taką nadzieję | |
|
nefaria
Liczba postów : 197 Age : 38 Location : City of gold Eldorado Registration date : 06/06/2008
| Temat: Re: Czyżby nowy utwór??? Sob Sie 02, 2008 9:10 am | |
| im bliżej wydania płyty tym bardziej emocje oszukują słuch jak widzę | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Czyżby nowy utwór??? | |
| |
|